Educatief materiaal

Educatief materiaal

“Oefenmateriaal op maat”

“Lesmethodes op basis van uw wensen”

“Van didactisch vraagstuk naar compleet uitgewerkt lesmateriaal”

“Educatief materiaal dat rekening houdt met diversiteit”

Sinds 2004 produceert Emy Geyskens educatief materiaal voor lesmethodes (primair onderwijs), projecten en workshops. Zij verzorgt zowel de handleidingen voor de docenten als de (verwerkings)opdrachten en oefeningen voor de leerlingen.
Zo werkte ze onder andere als kernauteur mee aan De Taalbende, van uitgeverij Plantyn.
Daarnaast schrijft zij educatief materiaal voor leerkrachten ter voorbereiding op projecten en thema’s in de klas; overzichtelijke bundels boordevol lessuggesties, mogelijke activiteiten, achtergrondinformatie, inclusief didactische en pedagogische aanwijzingen.
Benieuwd naar al het educatief materiaal dat Emy tot nu toe geschreven heeft?
Neemt u dan hier een kijkje: auteurswerk-emy-geyskens

Bent u …
– Leerkracht in het primair onderwijs?
– Leerkrachtondersteuner?
– Remedial Teacher?
– Intern Begeleider?
– Zorgleerkracht?
– Leidster op een kinderdagverblijf? …
En zoekt u voor uw kind(eren) of leerling(en) in de leeftijd van 2,5 tot 12 jaar educatief materiaal voor een vakgebied of ter ondersteuning van een thema?

Of bent u een organisatie die educatief werk op maat zoekt of een educatieve uitgeverij die op zoek is naar professionele uitbreiding van uw auteursteam ?

Voor elke wens op het gebied van educatief materiaal kan Educaduct u een passend voorstel doen. Neemt u contact op om uw wens of vraag voor te leggen en u ontvangt kosteloos en zonder verdere verplichtingen een offerte.

IMG_0877